user_mobilelogo

Niet alleen voor binnenhuisvloeren, maar ook om bijvoorbeeld een terras of oprit aan te leggen, heeft u bij Tony Delange de juiste vakmannen te pakken. Ook voor de aanleg van verharde delen in de tuin of rond het huis hebben we namelijk heel wat ervaring.

Aangezien uw terras de perfecte plek is waar u op zonnige dagen van uw tuin kunt genieten vraagt deze een onberispelijke afwerking. 

Of u nu kiest voor klinkers, tegels, natuursteen of gepolierde beton, wij leggen uw terras aan met heel veel zorg, rekening houdend met het door u gekozen materiaal. Wij staan garant voor een onberispelijke technische uitvoering zodat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden.

De oprit is het eerste contact van uw gasten tijdens het bezoek aan uw woning of bedrijf. Een oprit moet dus niet enkel robuust en bestand zijn tegen dagdagelijks verkeer en diverse weersomstandigheden, deze moet er ook verwelkomend en verzorgd uitzien.

Wij leggen uw oprit aan met heel veel zorg en vakmanschap of u nu kiest voor kasseien, plavuizen, tarmac,  gepolierde beton,  betontegels of natuursteen. Hierbij houden we steeds  rekening met de bestaande regels voor afwatering van uw gemeente.

U mag er dus zeker van zijn dat ook de voorbereidende grondwerken, de afwatering en de plaatsing van de buitentegels, klinkers of kasseien van uw oprit en/of terras helemaal volgens de regels van de kunst zal gebeuren

 

UW SPECIALIST VOOR

Nieuwbouw

Renovaties

Opritten & terrassen

Keukens & badkamers

Metsel- & vloerwerken