user_mobilelogo
Bij het plaatsen of vernieuwen van uw keuken, badkamer, toilet, woonkamer of gang heeft u verschillende keuzes voor de afwerking van uw wanden en vloeren. Kiest u voor tegels,  faiences, mozaïek tegels, decoratieve tegels of natuursteen?

Van alle ruimtes in huis brengt u heel wat tijd door in de badkamer. Een badkamer in een nieuwbouw of een bestaande badkamer een opfrisbeurt van wand en vloeren geven levert dus ongetwijfeld een aanzienlijke meerwaarde op in uw alledaags leefcomfort.

Wij gaan minutieus te werk om de beste kwaliteit te leveren, alsook de beste technische afwerking zoals het waterdicht afwerken van uw inloopdouche of het precies afwerken rond stopcontacten, schakelaar en afvoeren.

De vloertegels van uw keuken bepalen in grote mate de uitstraling van deze ruimte. Wilt u voor uw keuken nieuwe vloertegels? Delange Tony plaatst voor u de ideale vloertegel voor uw keuken. Bourgondisch of modern? Nostalgisch of creatief? Welke sfeer u ook heeft in uw keuken, wij maken voor u graag de perfecte match!

Met oog voor detail, puur vakmanschap en heel wat geduld zorgen wij  voor een piekfijn resultaat waar zowel u als wij trots op kunnen zijn.
 

delange tony keukens en badkamer

UW SPECIALIST VOOR

Nieuwbouw

Renovaties

Opritten & terrassen

Keukens & badkamers

Metsel- & vloerwerken